Viszonteladók jelentkezését várjuk!
Bőrápolás

Használati útmutatás a bőrápoláshoz

  • Minden hőforrástól tartsa be a 30 cm-es távolságot. A bőr kiszáradhat, megrepedezhet vagy megkeményedhet, ha hosszú ideig fűtőtest vagy szellőző-berendezés mellett áll.
  • Ne tegye ki bőrbútorát közvetlen napsugárzásnak. Ne tegye bútorát közvetlenül ablak vagy erős fényforrás közelébe. Ha napon áll az anyag idővel kifakulhat, használjon szín felfrissítésre szolgáló terméket.
  • Semmi esetre se használjon erős kémiai vegyszereket vagy lakkokat a bútor közelében. Tartsa távol a bútorát az olyan termékektől, mint körömlakk, lakklemosó, lúg stb. Kerüljön minden olyan terméket, amely olajat vagy oldószert tartalmaz, mert ezek károsítják a bőr felületét.
  • A bőr élettartama javul, ha megelőző kezelést alkalmazunk. Általános szabály, hogy bőrbútorát félévente tisztítsa meg lerakódott szennyeződésektől. Tisztítás után használjon bőrápoló balzsamot, mely védi a bőrt a kiszáradástól!

Általánosan

A kárpitrészek szerves oldószerrel való tisztítása tilos. (pl. aceton, benzin, stb.) A fa részeknél enyhe mosószeres puha ruhával tisztítjuk, majd szárazra töröljük. Tilos a szemcsés súrolószer használata.

Jó tudni:

Hogyan válasszunk ülőgarnitúrát

Vásárlás menete

Házhozszállítás akár az Ön otthonába is

Iroda és bemutatóterem
8000 Székesfehérvár
Király sor 48.
Tel./fax: +36-22/322-904
E-mail cím: butorbodi@gmail.com
További információ >
Jó tudni!
Hasznos dolgokat tudhat meg az
ülőgarnitúra kiválasztásával és megrendelésével kapcsolatosan:
1. Hogyan válasszunk ülőgarnitúrát?
2. A vásárlás menete
3. Házhozszállítás az Ön otthonába
4. Bőrápolás
Házhozszállítás az ország egész területén!

Igény esetén elszállítjuk Önnek otthonába a bútorát. Természetesen a szállításra garanciát is vállalunk! >>
2023 Bodi Bútor - Friedl István Minden jog fenntartva! | szövet és bőr ülőgarnitúra gyártás, bőr ülőgarnitúrák forgalmazása | Honlapkészítés: Liw Webstudio
Bodi Bútor ülőgarnitúrák főoldal Elérhetőségek Oldaltérkép (sitemap)